Schade app

Sinds enige tijd kunt u bij een aanrijding de schade melden op op uw smartphone op de site Mobielschademelden.nl. U hoeft dan geen Europees Schadeformulier meer in te vullen. De schadeaangifte is makkelijker en de afwikkeling gaat sneller. Prettig, want u hebt na een aanrijding al genoeg aan uw hoofd. Mobielschademelden.nl is ook beschikbaar als app in de Apple App Store en de Google Play Store:

Klik hier voor de app uit de Apple Store.
Klik hier voor de app uit de Google Play Store.

Hoe werkt het?

Een smartphone met internet is genoeg. Via de website Mobielschademelden.nl of de app vult u een digitaal schadeformulier in. Als sprake is van een aanrijding met iemand anders, moet de andere partij een mobiele telefoon bij zich hebben. Daarop ontvangt die partij een sms met de ingevoerde gegevens en een code voor akkoord. Met deze code kan de melding worden afgemaakt op de smartphone. Vervolgens wordt de schademelding verzonden naar de verzekeraar of leasemaatschappij. De melding wordt afgesloten met een ontvangstbevestiging via sms en e-mail met een link naar het ingevulde schadeformulier. U kunt daarin nog uw eigen opmerkingen kwijt.

Schademelden via de computer

Mocht u niet beschikken over een smartphone dan kunt u ook gewoon uw schade melden via uw computer. Klik hier om direct schade te melden.

 

Laat u vrijblijvend informeren. Gesprek aanvragen