Nu ook voor hypotheekadvies naar Jos Venselaar & Partners

“Als financieel adviseur is het elke dag weer mijn streven alles tot in de puntjes te regelen voor mijn relaties. “Ontzorgen” is inmiddels een containerbegrip geworden, maar voor mij geeft dit woord wel weer waar ik voor sta. Eén telefoontje en alles wordt geregeld, altijd bereikbaar zijn of een passend advies uitbrengen zijn voor mij belangrijke voorwaarden om te kunnen ontzorgen. 

Ik merk aan mijn relaties in de regio dat er naast verzekeringsadvies, ook behoefte is aan goed en eerlijk hypotheekadvies. Een huis kopen is namelijk een van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven en een passende hypotheek hoort daar natuurlijk bij”. 

Samenwerking

Sinds kort is Jos Venselaar & Partners een samenwerking aangegaan met erkend hypotheekadviseur Erik Rebergen. Erik is een deskundige in zijn vakgebied en behandelt elk hypotheekdossier alsof het zijn eigen hypotheek betreft. 

Erik Rebergen: “Mijn drive om elke dag in die stoffige hypotheekcijfers te duiken, bent u! Het afsluiten van een hypotheek roept een hoop vragen op en ik ga graag de uitdaging aan om op zoek te gaan naar de antwoorden op deze vragen. Ik kan nagenoeg elke geldverstrekker aanbieden en ben daarmee 100% onafhankelijk.  

Meer weten?

Bent u op zoek naar een hypotheek voor een nieuwe woning, of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan gerust contact met mij op, want ook hypotheekadvies is vanaf nu “goed geregeld, altijd dichtbij”.


          Jos Venselaar                               Erik Rebergen 


Terug naar het nieuwsoverzicht