Over ons

Jos Venselaar

Jos Venselaar heeft al meer dan vijfendertig jaar ervaring in het adviseren van verzekeringen en het bijstaan van zowel zakelijke als particuliere relaties bij al hun verzekeringsvraagstukken en schaden.

"Goed geregeld, altijd dichtbij", dat is waar Jos met zijn partners voor staat! Zijn drijfveer is om in alle gevallen met (risico)adviezen en passende oplossingen te komen die tot een tevreden resultaat leiden voor alle betrokken partijen.

Daarnaast is Jos een verbinder. Hij zoekt naar verbindingen binnen zijn netwerk. Met andere woorden: Jos probeert mensen en organisaties bij elkaar te brengen die iets voor elkaar kunnen betekenen. Hij voelt zich betrokken en werkt graag aan een duurzame relatie met klanten.

Meer weten over Jos? Hij licht graag in een vrijblijvend persoonlijk gesprek toe wat zijn expertise en toegevoegde waarde voor u en/of uw onderneming kan betekenen. Neem gerust contact op.

 

Lonneke Nooy

"Mijn naam is Lonneke Nooy-Möller, ik ben 41 jaar, getrouwd met Guido en heb twee kinderen; zoon Sem, hij is 14 jaar en dochter Lynn, zij is 11 jaar oud. Wij wonen samen in Zevenaar. Ik sport, wandel en fiets graag. Zo ga ik ook graag uit eten, lunchen en een wijntje drinken sla ik niet af. Vakanties vieren met mijn gezin, daar geniet ik enorm van.

Ik heb ruim 22 jaar bij een assurantiekantoor in Groessen gewerkt als administratief en commercieel medewerkster. Per 1 februari ben ik in dienst getreden en ga ik Jos versterken op zijn kantoor in Gendt. Ik hoop dat ik een vrolijke, enthousiaste en gewaardeerd collega ben en een meerwaarde kan zijn voor zijn relaties (onze relaties!).

Samen met Jos hoop ik dat we een mooie toekomst verder kunnen gaan opbouwen bij Jos Venselaar & Partners in Gendt!  

Meer weten over mij? Neem dan gerust eens contact op. Dit kan door te mailen of te bellen."

PARTNERS VAN JOS ZIJN O.A.:

Laat u vrijblijvend informeren. Gesprek aanvragen