Over ons

Jos Venselaar heeft al meer dan vijfendertig jaar ervaring in het adviseren van verzekeringen en het bijstaan van zowel zakelijke als particuliere relaties bij al hun verzekeringsvraagstukken en schaden.

"Goed geregeld, altijd dichtbij", dat is waar Jos met zijn partners voor staat! Zijn drijfveer is om in alle gevallen met (risico)adviezen en passende oplossingen te komen die tot een tevreden resultaat leiden voor alle betrokken partijen.

Daarnaast is Jos een verbinder. Hij zoekt naar verbindingen binnen zijn netwerk. Met andere woorden: Jos probeert mensen en organisaties bij elkaar te brengen die iets voor elkaar kunnen betekenen. Hij voelt zich betrokken en werkt graag aan een duurzame relatie met klanten.

Meer weten over Jos? Hij licht graag in een vrijblijvend persoonlijk gesprek toe wat zijn expertise en toegevoegde waarde voor u en/of uw onderneming kan betekenen. Neem gerust contact op.

 

PARTNERS VAN JOS ZIJN O.A.:

VACATURES

Jos Venselaar is een verbinder en zoekt altijd naar verbindingen binnen het eigen netwerk. Door groei in de portefeuille is Jos Venselaar & Partners op zoek naar een binnendienstadviseur. Benieuwd naar de hele vacature? Klik dan hier voor de hele tekst. 

Laat u vrijblijvend informeren. Gesprek aanvragen